Ne propustite pripremiti svoju kožu za sunce!


Mama, jedva čekaš godišnji odmor kad iz hladovine možeš promatrati svoje klince kako trčkaraju po plaži? Možda više voliš aktivan odmor, pa planiraš s cijelom obitelji negdje u planine ili biciklima oko jezera? Što god da je ispred tebe, ne zaboravi na najveći organ u svom životu – svoju kožu koju je potrebno pripremiti za štetno sunčevo UV zračenje primjerenom antioksidativnom zaštitom*.

Zato, tijekom cijelog svibnja, u svim ljekarnama nabavi Salvitov trio po 20 % nižim cijenama:

Salvit MultiRoyal

* Vitamini C, E, selen, cink i bakar pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamini A, B2, niacin, biotin, jod i cink pridonose održavanju normalne kože. Vitamini B1, biotin i mangan pridonose normalnome metabolizmu stvaranja energije.

Ne zaboravite na raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav načina života.


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!