Novo u ponudi: Salvit Respiranto – Flaster za olakšavanje disanja


Ne spava beba? Ne spava ni mama…

Koliko često ustajete tijekom noći kad vaše dijete ima začepljen nos? Jednom, dva put, tri put, ne znate broj? Isprobali ste otopine za ispiranje nosa, pumpice, ali se još uvijek pitate kako odčepiti nos kod djece?

Kako odčepiti nos kod djece?

Flasteri za disanje Salvit Respiranto, odnosno, flasteri za olakšavanje disanja i ublažavanje nelagode koja nastaje „začepljenjem nosa“ novo su, popularno i  inovativno rješenje za malu djecu jer imaju izrazito dugotrajno djelovanje – od 6 do 8 sati, a koriste potpuno prirodna ulja koja brzo i učinkovito odčepljuju nos. Njihova dodatna prednost jest u tome što se ne lijepe na nos, odnosno, to nisu flasteri za nos za lakše disanje koje tijekom noći djeca mogu nenamjerno skinuti s lica. Naprotiv, Salvit Respiranto flasteri lijepe se na odjeću – pidžamu, body, majicu pa čak i jaknicu, i to na prsnom području. Da, znamo što ste pomislili – flasteri ne ostavljaju ljepljiv trag i čuvaju materijal odjeće.

Kako djeluju Respiranto flasteri?

Salvit Respiranto flasteri sadrže tri dragocjena ulja – eukaliptusovo, lavandino i dementolizirano ulje metvice. Ulja djeluju sinergijski i:

  • pročišćavaju začepljene nosne putove djeluju antiseptički
  • ublažavaju bol i hlade
  • olakšavaju disanje.

Za koga je Respiranto?

Respiranto je namijenjen djeci starijoj od 30 mjeseci (2,5 godina) i odraslima.  

Doznajte više na našim stranicama na Facebooku i Instagramu.


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!