O nama

Jedinstvena linija proizvoda Salvit nastala je ekstenzivnim istraživanjima potreba potrošača i inovativnih oblika primjene nutraceutika i dodataka prehrani. Suočeni s izazovima modernog vremena osobito smo se posvetili istraživanju dječjih potreba tijekom različitih perioda rasta i razvoja.

Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način. Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka posvećenih iz­vrsnosti, inovacijama i najvišim standardima kvalitete, Salvit osigurava suplementaciju teme­ljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.

Ono što razlikuje Salvit od niza drugih proizvoda na tržištu su – odličan okus te za djecu prak­tični i najprihvatljiviji oblici primjene. Naime, uočeno je da su glavni problemi suplementacije u djece upravo neprihvatljiv okus i način primjene.

Da bi se roditeljima olakšao ovaj izazov, Salvit donosi pomno promišljene recepture u oblici­ma i okusima koje djeca vole!

Linija Salvit
Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način.
Renomirani partneri
Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka posvećenih izvrsnosti, inovacijama i najvišim standardima kvalitete, Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.
Razlika od ostalih
Ono što razlikuje Salvitove proizvode od niza drugih na tržištu su odličan okus te za djecu praktični i najprihvatljiviji oblici primjene. Naime, uočeno je da su glavni problemi suplementacije kod djece upravo neprihvatljiv okus i način primjene.
previous arrow
next arrow