Odaberi dva Salvitova dodatka prehrani i na poklon dobivaš sat za mališane! 


Ovog ljeta ne zaboravi napuniti baterije uma, ali i tijela! Ako jedva čekaš godišnji odmor kako bi konačno mozak „pustili na pašu“, ne zaboravi da, osim uživanja u suncu, moru i popodnevnim spavancima, pravi odmor za tijelo i um počinje u tanjuru. Odabirom pravih nutrijenata, osiguraj svojem organizmu zalihe vitamina i minerala koji će pridonijeti savršenom godišnjem odmoru. Uz to, ne zaboravi na suplementaciju za svoje klince i klinceze kojima ljetne vrućine mogu utjecati na apetiti, a posljedično i na imunitet. Zato, osobito pripazi na unos tekućine, ali i vitamina C, B skupine te cinka. 

Kako bismo podržali cijelu tvoju obitelj na godišnjem odmoru, pripremili smo sjajnu pogodnost. U odabranim ljekarnama odaberi bilo koji Salvitov dodatak prehrani za odrasle i bilo koji dodatak prehrani za djecu i na poklon dobivaš dječji analogni sat s likom zeke Vite koji će oduševiti tvoje klince! Oni mlađi uživat će u svom modnom dodatku, a one stariji koji znaju očitati vrijeme, zabavljat će zeko Vito svakog puta kad požele znati koliko je sati!  

Pogodnost ostvarite online narudžbom od naših partnera: 

Pogodnost vrijedi od 1.7. pa do isteka zaliha u navedenim ljekarnama, a odnosi se na online kupnju te kupnju u fizičkim ljekarnama. Pogodnost se odnosi na sve dodatke prehrani Salvita. 

Ne zaboravite na raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav način života. 


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!