Otkrijte šarenilo veljače uz Salvitovih 10 % popusta ​


Kaže se da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini, a veljača donosi baš suprotno – optimizam i veselje uz šarene maškare, valentinovsku romantiku i neodoljivi miris nadolazećeg proljeća. Kako biste uz raznovrsnu i uravnoteženu prehranu dodatno posvetili pažnju svom imunitetu, Salvit u veljači donosi sjajnu pogodnost za cijelu obitelj! 

Probudite se iz zimskog sna i ne propustite nabaviti omiljene Salvitove dodatke prehrani po 10 % sniženim cijenama u svim ljekarnama i odabranim online trgovinama od 14.2. do 28.2.2022.  

Popust vrijedi na sljedeće Salvit proizvode: 

  • Salvit Beta glukan 150ml 
  • Salvit MultiV  
  • Salvit Vitamin C + Cink  
  • Salvit MultiRoyal 
  • Salvit EchinoImmun Plus 
  • Salvit AntiOx Formula 

Ne zaboravite na važnost uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. 


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!