NOVO: Salvit GastriCon – tvoj saveznik u borbi protiv nadutosti


Ne dopusti da ti nadutost pokvari dan!

Nadutost, osjećaj sitosti i podrigivanje mogu biti vrlo neugodni simptomi, koji nas mogu spriječiti da potpuno uživamo u danu.

Predstavljamo ti novi medicinski proizvod Salvit Gastricon, koji će sigurno postati tvoj najbolji saveznik u borbi protiv nadutosti i ostalih neugodnih simptoma prekomjernog nakupljanja plinova u crijevima.

Salvit Gastricon sadržava 240 mg simetikona u obliku mekih želatinskih kapsula, koje su jednostavne za primjenu i brzo djeluju.

Taj medicinski proizvod dolazi u pakiranjima od 15 i 30 kapsula te ga mogu uzimati osobe starije od 18 godina.


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!