Novo: Salvit K2D3 Max 


Jeste li znali da 8-10 % stanovništva ima izazove s kostima? Te izazove osobito počinju osjećati žene 10-15 godina nakon menopauze.1 Osim njih, gotovo svim osoba treće dobi prijeti smanjenje koštane mase i izazovi sa pokretljivošću i zdravljem zglobova.2,3 Ovi izazovi itekako mogu utjecati na kvalitetu života i zato je potrebno odgovorno brinuti o svom zdravlju te učiniti sve što je moguće kako bismo što boljeg zdravlja dočekali treću dob, a u njoj održavali svoje zdravlje na najbolji mogući način.

Što možemo učiniti?

Prvi koraci u zaštiti svojih kostiju i zglobova su:

  • pravilna prehrana
  • redovita i prilagođena tjelovježba
  • optimalan unos kalcija, vitamina D i vitamina K.
Pridonesite zdravlju svojih zglobova i kostiju te kostiju i zglobova svojih ukućana uz Salvit K2D3 Max* koji u samo jednoj tableti sadrži 2000 % preporučenog dnevnog unosa vitamina D3 i 133 % preporučenog dnevnog unosa vitamina K2 u obliku Menakinona-7 koji osigurava bolju bioraspoloživost.4

Doznajte više na našim stranicama na Facebooku i Instagramu. 

*Vitamin D pridonosi održavanju normalnih kostiju i funkciji mišića, normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te normalnoj razini kalcija u krvi. Vitamin K pridonosi održavanju normalnih kostiju.


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!