Upoznajte Salvit AcidoRelief!


Upoznajte najnovije pojačanje Salvitove obitelji za sve ukućane osjetljivog želuca*! Od ovog ožujka, u svim ljekarnama nabavite Salvit AcidoRelief – jedinstvene tablete za žvakanje, za prevenciju i liječenje pojačane želučane kiseline, gastroezofagealnog i laringofaringealnog refluksa te za zaštitu sluznice.

Ono što Salvit AcidoRelief čini jedinstvenim jest snažan trojni učinak koji ima mogućnost brzog i dugotrajnog djelovanja**! AcidoRelief je namijenjen za:

  • neutralizaciju želučane kiseline
  • zaštitu želučane sluznice
  • prevenciju i liječenje refluksa.

Mame, tate, djedovi i bake, kao i starija djeca koja muku muče sa žgaravicom znaju koliko se snažnije mogu manifestirati njihove tegobe dolaskom proljeća. Uz Salvit AcidoRelief, konačno mogu odahnuti i to sa užitkom jer ove moćne tablete za žvakanje imaju odličan okus mente, a imaju potencijal brzog i dugotrajnog djelovanja**. Mogu ih koristiti djeca već od 6. navršene godine života, kao i osobe koje boluju od dijabetesa te trudnice uz prethodno savjetovanje s liječnikom.

Salvit AcidoRelief možete pronaći u najbližoj ljekarni ili online. Za više informacija, pratite našu Facebook i Instagram stranicu te se prijavite na naš newsletter.

*Za prevenciju i liječenje gastroezofagealnog i laringofaringealnog refluksa i pojačane želučane kiseline te za zaštitu sluznice. 

**Alginat (više informacija u uputi o proizvodu).


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!