Uz Salvitove blagdanske pogodnosti, očuvajte imunitet cijele obitelji!


Popust na cijelu liniju uz tetovažice za klince na dar!

Prosinac je blagdan darivanja i baš zato smo za vaše najmlađe pripremili sjajnu pogodnost! Od 13. do 31.12. nabavite sve omiljene Salvitove proizvode za djecu po 20 % nižim cijenama!* Uz svaki kupljeni proizvod, na dar ćete dobiti slatku tetovažicu za svoje klince i klinceze.

Snažan imunitet svima za blagdanskim stolom

Kako bi cijela obitelj ovih blagdana bila zajedno za stolom, snažnog imuniteta, Salvit je nedavno predstavio nove dodatke prehrani za odrasle ukućane i djecu. Zato, dok svojim klincima i klincezama dajete naš moćni Beta glukan, vi uzmite Echinoimmun Plus, pomoć imunitetu od prvog znaka zahladnjenja, s ehinaceom i propolisom te vitaminom C i cinkom koji pridonose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava. Sve naše moćne dodatke prehrani za odrasle proučite na poveznici.

1+1 gratis!

Zima oštre zube ima kojima često „gricne“ imunitet naših najmlađih. Baš je zato, možda baš ove zime kao nikada do sada važno učiniti sve što je u našoj moći da pravilnim odabirom namirnica očuvamo imunitet djece snažnim. Kako bismo pridonijeli ovom cilju, u prosincu smo za vaše najmlađe osigurali 1+1 gratis pakete Salvitovog snažnog dodatka prehrani Beta glukan koji sadrži i vitamine C i cink koji doprinose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!