Salvit Omega–vit D

Kapi za dojenčad i malu djecu mliječnog okusa, sadrže 20 mg dokosaheksaenoične kiseline (DHA) iz ulja mikroalge Ulkenia sp. i 10 µg (400 I.J.) vitamina D3, što je 100% referentne vrijednosti za dojenčad i malu djecu. * DHA pridonosi normalnom razvoju vida djece do 12 mjeseci**, a vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece. Kapi se mogu uzimati samostalno ili razrijediti u voćnom soku ili mlijeku.

**Povoljan učinak postiže se uzimanjem 100 mg DHA dnevno.

Description

Upute za korištenje

Dojenčad i mala djeca uzimaju 0,5 ml jednom dnevno, neovisno o obroku.

Sastojci

Dokosaheksaenoična kiselina (DHA) iz ulja mikroalge Ulkenia sp. 20 mg, Vitamin D3 (kao kolekalciferol) 10 μg (400 I.J.)*
* 100% referentne vrijednosti za dojenčad i malu djecu

Dodatne informacije

Napomene: preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salvit Omega–vit D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvit istodobno osigurava dodatke prehrani za mamu i tatu i za njihovu djecu!

Naši novi dodatci prehrani za odrasle savršeno se slažu s dodatcima prehrani za djecu s kojima ste već upoznati. Primjerice, od sada, svakog jutra iza doručka, kada svom mališanu dajete Salvitov Beta glukan, za sebe možete uzeti moćni Salvit Echinoimmun Plus koji će podržati vaš imunitet vitaminom C, cinkom, propolisom i Echinaceom. Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Obogaćivanjem postojeće linije Salvit proizvodima za odrasle zaokružujemo obiteljsku priču izvornog brenda i svim generacijama u obitelji osiguravamo kvalitetne dodatke prehrani kako bi im poboljšali ukupnu kvalitetu života.

Salvit. Saveznik zdravih obitelji.
Saznajte više
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!