Salvit Respiranto

Salvit Respiranto olakšava disanje i ublažava nelagodu koja se javlja kod nazalne opstrukcije.

Djeluju oslobađajući prirodne pare ulja eukaliptusa, ulja metvice te ulja lavande koja pomažu pročistiti nos i olakšati disanje, posebice noću. Salvit Respiranto flasteri nanose se izravno na odjeću u prsnom području, a mogu ih koristiti djeca starija od 30 mjeseci (2,5 godine) i odrasli.

  • Prirodni sastojci
  • Učinkovitost do 8 sati
  • Pomaže disanju tijekom noći i sna
  • Jednokratna i vanjska uporaba

Description

Upute za korištenje
  1. Otvorite vrećicu.
  2. Uklonite zaštitni sloj i pričvrstite flaster izravno na odjeću (pidžamu i slično) u prsnom području.
  3. Djelovanje prirodnih para eteričnih ulja Salvit Respiranto flastera traje 6 – 8 sati, pa se preporučuje primjena flastera prije spavanja kako bi se pokrio period tijekom noći.
Sastojci

Aktivni sastojci:
Eukaliptusovo ulje
Ulje lavande
Dementolizirano ulje metvice

Dodatne informacije

Upozorenja: Samo za vanjsku upotrebu. Nemojte lijepiti na kožu. Ne koristiti u slučaju poznate alergije na eterična ulja, kao i kod astmatičara. Ne koristiti kod djece mlađe od 2,5 godine. Samo za jednokratnu upotrebu. Izbjegavajte kontakt s očima, sluznicama i ranama na koži. Ne gutati. Flaster se ne smije prodavati pojedinačno.

Skladištenje: Čuvati u originalno zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu, zaštićeno od izravnog sunčevog svjetla. Ne ostavljati na vidljivim i djeci lako dostupnim mjestima. Čuvati na hladnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi.

Pakiranje: 5 flastera

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salvit Respiranto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvit istodobno osigurava dodatke prehrani za mamu i tatu i za njihovu djecu!

Naši novi dodatci prehrani za odrasle savršeno se slažu s dodatcima prehrani za djecu s kojima ste već upoznati. Primjerice, od sada, svakog jutra iza doručka, kada svom mališanu dajete Salvitov Beta glukan, za sebe možete uzeti moćni Salvit Echinoimmun Plus koji će podržati vaš imunitet vitaminom C, cinkom, propolisom i Echinaceom. Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Obogaćivanjem postojeće linije Salvit proizvodima za odrasle zaokružujemo obiteljsku priču izvornog brenda i svim generacijama u obitelji osiguravamo kvalitetne dodatke prehrani kako bi im poboljšali ukupnu kvalitetu života.

Salvit. Saveznik zdravih obitelji.
Saznajte više
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!