Salvit Vitamin C + Cink

Vitamin C i cink imaju važnu ulogu u prehrani, imunološkoj obrani i očuvanju zdravlja*. Pri povećanoj aktivnosti imunološkog sustava, kao što je primjerice akutna infekcija dišnog sustava, stvaraju se milijuni novih imunoloških stanica, a povećava se i potreba za vitaminom C i cinkom. Naš imunološki sustav počinje se boriti protiv infekcije, a olakšanje ovisi o snazi i brzini imunološkog odziva 1. U tom se slučaju preporučuje intenzivna podrška prirodnom imunološkom odazivu. Salvit Vitamin C + Cink, s okusom limuna u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 60 mg vitamina C i 5 mg cinka. * Vitamin C i cink pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

1 https://www.nutris.org/prehrana/abc-prehrane/vitamini/103-vitamin-c.html
https://www.nutris.org/prehrana/abc-prehrane/minerali/193-cink.html

Description

Upute za korištenje

Djeca u dobi od tri godine ili starija uzimaju 1-2, a odrasli 2 žele bombona dnevno, uz obrok.

Sastojci

U dnevnoj dozi (2 žele bombona):
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 60 mg
Cink (sulfat) 5 mg

Dodatne informacije

Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja, trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom.

Napomene: važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Salvit Vitamin C + Cink”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvit istodobno osigurava dodatke prehrani za mamu i tatu i za njihovu djecu!

Naši novi dodatci prehrani za odrasle savršeno se slažu s dodatcima prehrani za djecu s kojima ste već upoznati. Primjerice, od sada, svakog jutra iza doručka, kada svom mališanu dajete Salvitov Beta glukan, za sebe možete uzeti moćni Salvit Echinoimmun Plus koji će podržati vaš imunitet vitaminom C, cinkom, propolisom i Echinaceom. Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Obogaćivanjem postojeće linije Salvit proizvodima za odrasle zaokružujemo obiteljsku priču izvornog brenda i svim generacijama u obitelji osiguravamo kvalitetne dodatke prehrani kako bi im poboljšali ukupnu kvalitetu života.

Salvit. Saveznik zdravih obitelji.
Saznajte više
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!