Pripremite cijelu obitelj za nove radne pobjede!


Toplo se nadamo da je početak rujna prošao daleko manje kaotično nego što ste očekivali. Nadamo se da prilagodba vaših jasličara i vrtićke djece prolazi u najboljem redu – bez puno suza i s puno pozitivnih dojmova. Nadamo se i da povratak u školske klupe prolazi s voljom i na vrijeme u velike i male djece. I, u konačnici, nadamo se da vaš povratak i povratak svih vaših kolega na posao prolazi mirno, uhodano – bez previše strke i panike.  Ako vam se pak čini da je svega previše i da nećete preživjeti ove dane, iznova se sjetite da sve prolazi – kako ono dobro, tako i ono loše.  

Pouzdajte se u one kojima je stalo do vas!

Mi u Salvitu zbilja želimo biti bok uz bok s vašom obitelji dok prolazite rujanske izazove koji mogu biti itekako puni stresa**, umora*** i kojekakvih padova imuniteta* – kako u velikih, tako i u malih ukućana. Pouzdanje u one kojima je najviše stalo do vas velika je inspiracija i nada da će sve proći dobro. Zato smo za vas u rujnu pripremili osobitu pogodnost.  

Pouzdajte se u one kojima je stalo do vas!

Mi u Salvitu zbilja želimo biti bok uz bok s vašom obitelji dok prolazite rujanske izazove koji mogu biti itekako puni stresa**, umora*** i kojekakvih padova imuniteta* – kako u velikih, tako i u malih ukućana. Pouzdanje u one kojima ja najviše stalo do vas velika je inspiracija i nada da će sve proći dobro. Zato smo za vas u rujnu pripremili osobitu pogodnost.  

Do kraja rujna ostvarite 20 % popusta na:

Salvit MultV
Salvit Orsovit
Salvit Laxavit
Salvit Apetit
Salvit Fervit
Savit Omega-vit D
Salvit Beta Glukan
Salvit Omega 3 1000 mg

Pogodnost traje u svim ljekarnama i odabranim online trgovinama do 30. rujna ili do isteka zaliha.  

Ne zaboravite na važnost uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.  

*Salvit MultiV sadrži cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. 
**Salvit MultiV sadrži vitamin C koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji. 
*** Salvit Fervit sadrži željezo koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. 


Za velike i malene

Mama, kamo juriš cijeli dan? Tata, nikako da uhvatiš ritam pravilnih obroka? Vaši mali izbirljivci na tanjuru vide samo ono što im se sviđa? Salvit postoji upravo kako bi modernim obiteljima pomogao odgovoriti na ovakva pitanja.

Raznovrsna i uravnotežena prehrana jedan je od stupova zdravog života, a naši su dodatci prehrani osmišljeni su kako bi pridonijeli specifičnim potrebama velikih i malih ukućana.

Evo naših kategorija u nastavku. Kakav proizvod vi tražite?

Savjeti na koje možete računati!

Naši stručnjaci za vas pišu kratke, ali slatke i informativne tekstove kako bi u svako doba znali na koje namirnice i životne navike osobito „baciti oko“.

Sve blog objave
Copyright Salvit© 2021 - Sva prava pridržana.

Prijavite se na naš newsletter!

Ne propustite primati besplatne obavijesti o mjesečnim pogodnostima i pretplatite se na naš newsletter!